CHRIS CHRISTENSEN

CHRIS CHRISTENSEN: Pro vytvoření perfektní podoby Vašeho mazlíčka
Vytváření dokonalé podoby pro vašeho psa začíná s kvalitní kosmetikou, a to je přesně to, co nabízí profesionální americká značka CHRIS CHRISTENSEN. S více než 20 lety zkušeností v oblasti psí kosmetiky, tato značka spojuje precizní péči s inovacemi, poskytující tak perfektní řešení pro každého chlupatého společníka.
Profesionální šampony pro všechny typy srsti
CHRIS CHRISTENSEN přináší širokou škálu profesionálních šamponů navržených tak, aby vyhovovaly všem typům srsti. Bez ohledu na to, zda má váš pes krátkou, dlouhou, hrubou nebo jemnou srst, CHRIS CHRISTENSEN má šampon, který je přesně pro něj.
Luxusní kondicionéry pro maximální ošetření
Ošetření srsti je klíčové pro zachování zdraví a krásy. CHRIS CHRISTENSEN kondicionéry obsahují vysoce kvalitní složky, které dodávají srsti potřebnou vlhkost, lesk a snadné rozčesávání.
Profesionální nástroje pro precizní úpravu
CHRIS CHRISTENSEN se nezaměřuje pouze na kosmetiku, ale také na profesionální nástroje pro úpravu srsti. Kartáče, hřebeny a stříhací nože této značky jsou vyrobeny s maximální precizností a odpovídají standardům profesionálního psího kadeřnictví.
Péče o specifické potřeby různých plemen
Každé plemeno vyžaduje jiný přístup k péči o srst. CHRIS CHRISTENSEN rozumí této specifičnosti a nabízí produkty navržené speciálně pro péči o různá plemena, od pudlů až po retrívry.
CHRIS CHRISTENSEN je synonymem profesionální péče o srst pro psy. S vynikající kvalitou a inovativními produkty poskytuje značka nástroje, které vám pomohou dosáhnout dokonalosti v péči o srst vašeho mazlíčka. Prožijte krásu se značkou CHRIS CHRISTENSEN!