Sprej pro každodenní péči PURE MIST 250ml
    Sprej pro každodenní péči PURE MIST 250ml

    Sprej pro každodenní péči o srst PURE MIST NATURAL CARE 6in1 250ml

    Poslední kus skladem
    359 Kč
    S DPH

     

    Přírodní, multifunkční sprej bez zápachu s pH 11,3. Je určen pro každodenní péči o kůži, srst i pro hygienu očí a uší zvířat

    Chrání kůži před nečistotami a alergiemi. Při pravidelném používání pomáhá zamezit tvorbě nežádoucího zabarvení srsti v okolí očí nebo skvrn v srsti od moči, posiluje tvorbu kolagenu, má antistatické a dezinfekční vlastnosti (má antibakteriální vlastnosti). Hydratuje kůži a srst. Pomáhá předcházet hnědým skvrnám od slz a odstraňuje nečistoty, žluté skvrny od moči na srsti nebo kůži. Výrobek je vhodný pro použití pro psy, kočky a jiná malá domácí zvířata.

    Chrání kůži před podrážděním a alergiemi. Pomáhá odstraňovat nečistoty a prach ze srsti, žluté skvrny od moči. Podporuje tvorbu kolagenu. Dodává 10x více vlhkosti než voda. Lze nastříkat přímo na srst.

    Dezinfekce- Kyselé prostředí je ideální pro růst bakterií. Alkalická voda je zvláště nepříznivá pro bakterie, proto je tento přípravek vhodný k dezinfekci, má antibakteriální a hojivé vlastnosti.

     

     

    Použití :

    Hygiena očí a uší - stříkněte 1-2x denně na srst v okolí očí nebo přímo do očí nebo uší, nečistoty setřete vatovým tamponem nebo vatovou tyčinkou. Nanášejte denně na suchou srst nebo po koupeli před vysoušením srsti naneste na mokrou srst ( na znečištěná místa ) a potom srst vysušte.

    Naneste sprej na suchou, čistou srst. Lze smíchat s kosmetikou pro posílení jejich účinků. Použijte kdykoliv je potřeba. Nevyžaduje následné oplachování ani koupání.

     

     

    Složení: 11,3 pH ionizovaná alkalická voda obsahující šest iontů: Ca2+, Mg2+, HCO3-, Cl-, SO42-, Na+.

     

    1 ks
    Nové
    4771317463296

    Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

    Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: