Šampon v pastě pro bílou srst BALDECCHI MAREMMANI Super White
    Šampon v pastě pro bílou srst BALDECCHI MAREMMANI Super White

    Šampon v pastě pro bílou srst BALDECCHI MAREMMANI Super White 250ml

    Doručíme do 10 pracovních dnů
    399 Kč
    S DPH

     

    Koncentrovaný šampon ve formě pasty pro bílou srst. Pouze malé množství stačí k dosažení optimálních výsledků. Zvláště doporučen pro psy s hustou vlnitou/kadeřavou srstí. Jeho složení eliminuje žluté zbarvení a šedé skvrny způsobené smogem. Použití optického rozjasňovače White Piu obnovuje přirozenou bělost a rozjasnění srsti. Šampon obsahuje jemné mycí složky a má vyvážné pH - vhodné pro srst psů. Nevysušuje pokožku a nepoškozuje lipidovou vrstvu. 

    • obnovuje původní bílou barvu srsti
    • chrání srst: obsažené složky jemně srst čistí, aniž by rozpustily lipidovou bariéru a hydratují
    • chrání pokožku: zvláčňující výtažky a hydratace zajišťují ochranu pokožky před vnějšími vlivy a upřednostňují obnovu lipidové vrstvy pokožky
    • šampon NEOBSAHUJE OXIDAČNÍ ČINIDLA

     

    Použití:

    rozpusťte 0,5 - 1 čajovou lžičku šamponu v 0,5 - 1 l teplé vody na každých 10 - 15 kg zvířete. Nalijte předem připravený roztok na srst, důkladně vmasírujte a nechte chvíli působit, poté důkladně opláchněte. Pro ještě lepší výsledek lze použít k vmasírování šamponu mycí houbu. V případě potřeby lze opakovat. Šampon díky vysoké koncentraci účinných látek, zaručujících vynikající silný čistící účinek, musí být používán vždy zředěný a to až k poměru 1:40. Pastové šampony se nesmí ředit přímo v balení! Ředí se v ředící láhvi pouze takové množství, které budete používat. 

     

    Upozornění: V důsledku změn okolní teploty může šampon změnit svoji konzistenci a homogenitu, ale to nemá vliv na jeho kvalitu. Doporučuje se občas pastový šampon promíchat, aby se obnovila a zachovala původní konzistence. Balení udržujte vždy pevně uzavřené.

     

     

     

     

    Baldecchi
    Nové
    8017865005875

    Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

    Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: