Hydratační kondicionér na srst Double K Moisture Magic
    Hydratační kondicionér na srst Double K Moisture Magic
    Hydratační kondicionér na srst Double K Moisture Magic
    Hydratační kondicionér na srst Double K Moisture Magic

    Hydratační kondicionér na srst Double K Moisture Magic

    Skladem - doručíme do 10 pracovních dnů
    419 Kč
    S DPH
    Varianty

     

    Profesionální, koncentrovaný ( 1:6 ) kondicionér pro psy a kočky. Jeho bohaté složení obsahuje směs aloe, kostivalu, panthenolu a extraktu peruánského balzámu. Tato kombinace hloubkově hydratuje, vyživuje a regeneruje suchou, dehydratovanou pokožku a srst. Díky tomu srst získá přirozenou vitalitu, hebkost a lesk. Kondicionér snižuje zarudnutí a olupování kůže a zlepšuje její elesticitu. Má vyvážené pH. Urychluje hojení kožních mikropoškození, spálenin a odřenin. Oživuje barvu srsti a snižuje její krepatění. Bezpečný pro štěňata a koťata od věku 8 týdnů. Lze jej použít i na jiná domácí a hospodářská zvířata např. koně.

    Obsažené aloe - vyživuje kůži a srst. Zklidňuje podráždění, snižuje zarudnutí, olupování a svědění pokožky. Urychluje hojení drobných ran a škrábanců. Zvlhčuje a zjemňuje srst a dodává jí krásný lesk. Dodává srsti objem, revitalizuje ji a usnadňuje kartáčování. Vytváří na povrchu kůže a srsti film, který chrání před vysoušením a škodlivými vlivy okolních faktorů.

    Panthenol - zklidňuje suchou a podrážděnou pokožku, hydratuje, vyživuje a posiluje srst, snižuje její náchylnost k poškození a lámání.

    Kostival lékařský - zmírňuje příznaky lupénky a atopické dermatitidy, urychluje hojení drobných ran a popálenin, regeneruje pokožku. Působí relaxačně na napjaté svaly.

    Peruánský balzám - výtažek z balzámového stromu, má protizánětlivé a dezinfekční vlastnosti, podporuje hojení těžko se hojících ran, zmírňuje svrab

    Použití:

    v případě velmi poškozené srsti, která vyžaduje obnovu a navrácení lesku, použijte kondicionér neředěný. Naneste na šamponem umytou, vlhkou srst, rovnoměrně vmasírujte, nechte cca 10 minut působit a poté důkladně opláchněte. Pro nepoškozenou srst použijte kondicionér naředěný ( poměr 1:4 až 1:6 ), krátce nechte působit a poté opláchněte.

    Double K
    10 ks
    Nové
    0608283123654

    Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: