Konzerva GranataPet zvěřina a hovězí Angus
    Konzerva GranataPet zvěřina a hovězí Angus

    Konzerva GranataPet zvěřina a Angus hovězí maso

    Doručíme do 10 pracovních dnů
    89 Kč
    S DPH

    Konzervy jsou vyráběny z nejjemnějších a čerstvých přísad výhradně v Rakousku a Německu. V žádné variantě nejsou použity obilniny.

    Varianty

     

    Základem zdravého života psa je vyvážená strava bohatá na bílkoviny. Rozhodující je také kvalita použitých surovin. GranataPet nabízí Vašemu psovi vyváženou, zdravou a holistickou stravu, která splňuje přirozené nutriční potřeby psa.

    V krmivu GranataPet nejsou přidány žádné obiloviny, protože ty jsou pro psy často obtížně stravitelné a nevyužitelné a častokrát vedou k alergiím. Vysoký obsah masa zajišťuje optimální přísun živočišných bílkovin a vysokou stravitelnost. Slávka zelenoústá je bohatá na glukosamin a chondroitin a podporuje silný vývoj kostí a kloubů. Speciálně vyvážená kompletní strava je také bohatá na omega-3 a omega-6 mastné kyseliny, obsahuje semínka granátového jablka, která mají dlouhodobý pozitivní účinek na buňky, tkáně, srdce a krevní oběh i mozek a oči.
    Toto vysoce kvalitní a chutné krmivo se vyrábí výhradně v Německu. K přípravě se používají pouze ty nejlepší a nejčerstvější suroviny. Plnění surovin za studena a následné šetrné vaření v páře zajišťuje zachování téměř všech cenných živin, vitamínů a esenciálních mastných kyselin.

     

    Do konzervy jsou přidána semínka granátového jablka. Fungují jako výborný antioxidant a zbavují tělo všech toxinů, čímž posilují obranyschopnost organismu. Sladké brambory (batáty) dodají nejen lahodnou sladkou chuť, ale také dostatek energie po celý den.

    Konzerva zvěřina a hovězí Angus maso

    • Až 65 % masa ze zvěřiny a hovězího Angusu, zalité hustým vývarem, dodá výbornou chuť. 
    • Semínka granátového jablka se postarají o jedinečnou obranyschopnost po celý rok.
    • Slávka zelenoústá zajistí porci přírodního chondroitinu a glukosaminu pro zdravé klouby.
    • Bez obilovin, chemických konzervantů a dochucovadel, vhodné i pro alergiky.

    Složení:
    Zvěřina a angus hovězí maso 65 % (50 % zvěřiny složené ze svaloviny, srdcí, jater, plic, žaludků a 15 % angus hovězí maso složeného ze svaloviny, srdcí, jater), zvěřina a angus hovězí masový vývar, sladké brambory 5 %, brusinky 3 %, jádra z granátových jablek 1 % (sušená a jemně mletá), minerální látky, 0,5 % slunečnicový olej, zelené mušle (0,1 % jemně mleté, bohatý přírodní zdroj glukosaminu a chondroitinu)
     

    Analytické součásti:
    protein 11,1 %, obsah tuku 7,1 %, popeloviny 2,2 %, syrová vláknina 0,3 %, obsah vlhkosti 75 %
     

    Výživově fyziologické přídavné látky/kg:
    Vitamín D3 200 IU, zinek (jako sulfát zinečnatý, monohydrát) 15 mg, mangan (jako mangan (II) sulfát, monohydrát) 3 mg, jód (jako jodičnan vápenatý, bezvodý): 0,75 mg

    GranataPet
    100 ks
    Nové
    4260165196857