Konzerva GranataPet Puppy/Junior krůta a králík
    Konzerva GranataPet Puppy/Junior krůta a králík

    Konzerva GranataPet Puppy/Junior krůta a králík

    Doručíme do 10 pracovních dnů
    89 Kč
    S DPH

    Konzervy jsou vyráběny z nejjemnějších a čerstvých přísad výhradně v Rakousku a Německu. V žádné variantě nejsou použity obilniny.

    Varianty

     

    Základem zdravého života psa je vyvážená strava bohatá na bílkoviny. Rozhodující je také kvalita použitých surovin. GranataPet nabízí Vašemu psovi vyváženou, zdravou a holistickou stravu, která splňuje přirozené nutriční potřeby psa.

    V krmivu GranataPet nejsou přidány žádné obiloviny, protože ty jsou pro psy často obtížně stravitelné a nevyužitelné a častokrát vedou k alergiím. Vysoký obsah masa zajišťuje optimální přísun živočišných bílkovin a vysokou stravitelnost. Slávka zelenoústá je bohatá na glukosamin a chondroitin a podporuje silný vývoj kostí a kloubů. Speciálně vyvážená kompletní strava je také bohatá na omega-3 a omega-6 mastné kyseliny, obsahuje semínka granátového jablka, která mají dlouhodobý pozitivní účinek na buňky, tkáně, srdce a krevní oběh i mozek a oči.
    Toto vysoce kvalitní a chutné krmivo se vyrábí výhradně v Německu. K přípravě se používají pouze ty nejlepší a nejčerstvější suroviny. Plnění surovin za studena a následné šetrné vaření v páře zajišťuje zachování téměř všech cenných živin, vitamínů a esenciálních mastných kyselin.

     

    Krůtí a králičí maso obsahuje vysoké množství bílkovin, hodí se i jako dietní maso, má minimum tuku a je dobře stravitelné. Psům navíc mimořádně chutná. Do receptury této konzervy pro štěňata je přidán také pastinák a mrkev. Dodávají lahodnou chuť a cenné vitamíny. Pomáhají správné funkci trávení a díky vysokému obsahu vitamínu C a betakarotenů se postarají také o lesklou a zdravou srst a vitální srdce. 

     

    Konzerva pro psy Puppy/Junior krůta & králík s bramborami, pastinákem, mrkví a lososovým olejem

    • Až 65 % masa prvotřídní BIO kvality chutná lahodně, navíc je lehce stravitelné.
    • Lososový olej spolu s mrkví pečuje o lesklou a zdravou srst. 
    • Slávka zelenoústá dodává přírodní kloubní výživu díky 
    • Neobsahuje obiloviny, masokostní moučku, ani žádné geneticky upravované složky.
    • To vše bez chemických konzervantů, barviv a dochucovadel.

     

    Složení:
    Krůtí a králičí maso 65% (50% krůtího masa se skládá ze svaloviny, srdce, jater, 15% králičího masa se skládá ze svaloviny, srdce, jater), krůtí a králičí vývar 26,4%, brambory 2%, pastinák 2%, mrkev 2%, semena granátových jablek 1% (sušená a jemně mletá), minerály 1%, lososový olej 0,5%, novozélandské mušle slávky zelenoústé 0,1 % (jemně mleté, přírodně bohaté na glukosamin a chondroitin)

    Analytické složky:
    Hrubý protein 10,7%, hrubý tuk 6,1%, hrubá vláknina 0,5%, hrubý popel 2,5%, vlhkost 75%, vápník 0,45 %, fosfor 0,35 %

    Nutriční doplňkové látky (na 1 kg):
    Vitamin D3 200 m.j., vitamin E 30 mg, I 0,75 mg, Mn 3 mg, Zn 15 mg, Se 0,03 mg, biotin 300 mg

    GranataPet
    100 ks
    Nové
    4260165191999