Pelech pro psy HYPO, jantarový
    Pelech pro psy HYPO, jantarový

    Bambol Pelech pro psy HYPO, jantarový

    Doručíme do 15 pracovních dnů
    2 189 Kč
    S DPH
    Velikost

     

    Pelíšek Hypo je určen převážně pro pejsky trpícími na alergie. Pelíšek poskytne Vašemu pejskovi maximální pohodlí a ochranu před alergeny.

    Výplň pelíšku tvoří speciální pěna, která nejenže poskytuje dostatečnou oporu kostem a kloubům psa, ale je také odolná vůči rozvoji plísní, bakterií a hub. Potah je ušit z antialergických materiálů, což zajišťuje snadné čištění a hygienu. Látka je pevná ale na dotek velmi příjemná a měkká. Potah je snímatelný na zip, což usnadňuje praní a údržbu. Všechny látky a výplně použité při výrobě pelíšku jsou certifikovány normou Oeko-Text, která zaručuje, že neobsahují škodlivé chemikálie.Certifikace Oeko-Tex zohledňuje také ekologické aspekty. Výrobek musí splňovat požadavky na nízkou spotřebu vody a energii při výrobě, což má pozitivní vliv na ekosystém.

    Výplň pelechu tvoří kvalitní antialergické silikonové vlákno společně s drcenou polyuretanovou pěnou, které brání tvorbě mikroorganismů jako jsou roztoči nebo houby. Proto si můžete být jisti, že pelíšek je bezpečným útočištěm pro vašeho mazlíčka. Výplň z načechraného silikonového vlákna zaručuje komfortní spánek a umožňuje, aby si pelech po dlouhou dobu zachoval svůj původní stav.

    Spodní část pelechu je vyrobena z odolné látky Codura, která zabrání prodření pelechu a proniknutí vlhkosti. Váš mazlíček se tedy může těšit z pelechu i na balkóně nebo terase.

    Většinu nečistot lze snadno odstranit vysavačem nebo hadříkem s mýdlovou vodou. Pro odstranění větších nečistot lze potah sundat a vyprat v pračce na 30 stupňů. Potah pelechu je možné prát v pračce na 30 stupňů a odstředit na střední otáčky. Doporučujeme prát v tekutém pracím prášku, ideálně mýdlovém, bez aviváže.

                             Vnější rozměr                   Vnitřní rozměr

    Bambol
    Nové