Pelech pro psy LUXURY VENEZIA
    Pelech pro psy LUXURY VENEZIA

    Bambol Pelech pro psy LUXURY VENEZIA

    Doručíme do 10 pracovních dnů
    2 289 Kč
    S DPH
    Velikost

     

    Chcete svému mazlíčkovi poskytnout pohodlné místo k odpočinku a spánku? Pelíšek pro psa Venezia je perfektní volbou!

    Pelíšek pro psa Venezia kombinuje eleganci, pohodlí a praktičnost a poskytuje vašemu mazlíčkovi dokonalé místo k odpočinku. Vyroben z příjemného sametu, který je příjemný na dotek a dodává nóty luxusu. Na vnější straně pelíšku je stylový vzor zlatých vějířů na tmavě modrém podkladu. Pelíšek "Venezia" není jen o vzhledu. Pelech je vyplněn antialergickou silikonovou kuličkou a potahovou pěnou, které zaručují maximální pohodlí při odpočinku. Tyto materiály jsou nejen měkké, ale také odolné, což zajišťuje dlouhou životnost.

    Pelíšek pro psa Venezia je kombinací elegance, pohodlí a funkčnosti. 

    Pelíšek skrytý zip, díky kterému snadno potah svléknete a vypere v pračce. To vám umožní zbavit se nebezpečných bakterií, které váš mazlíček přináší s každou procházkou. Díky tomu budete pelíšek pravidelně udržovat v čistotě. Snažte se nepoužívat prací prostředky se silnou vůní, která by mohla vašemu mazlíčkovi vadit. Potah pelíšku perte na nízkou teplotu 30°C a používejte tekutý prací přípravek.

    Dno pelíšku je vyrobeno ze silné voděodolné Codury , která zabraňuje jejímu oděru. Váš pejsek nebo kočka si proto může svůj pelíšek užívat i na terase či balkoně.

    Pro bezpečnost a pohodlí vašeho mazlíčka jsou jako výplň pelíšku použity  antialergické silikonové kuličky a pěnové granule, které jsou nepříznivým prostředím pro rozvoj mikroorganismů, jako jsou roztoči nebo plísně. Proto si můžete být jisti, že pelíšek je pro vašeho mazlíčka bezpečný.

    Bambol
    Nové