Postroj pro psy CORALPINA oranžový
    Postroj pro psy CORALPINA oranžový

    Postroj pro psy CORALPINA oranžový

    Skladem - doručíme do 10 pracovních dnů
    659 Kč
    S DPH
    Velikost

     

    Postroj pro malé a střední psy, postroj Coralpina je ztělesněním pravého italského designu, kde se počítá kvalita, provedení a pozornost věnovaná každému detailu. Byl navržen tak, aby byl pohodlný, odolný a zároveň vypadal hezky. Sportovní vzhled vybízí k aktivnímu trávení času. 

     

     

     

    • pohodlí: postroj je měkký a příjemný na dotek. Dobře zvolená velikost poskytuje vašemu mazlíčkovi volnost pohybu. Dokonalé přizpůsobení postroje siluetě psa je výsledkem patentovaného designu: popruhy mají tvar odpovídající anatomii zvířete. Pro snížení tlaku při táhnutí psa je postroj uprostřed speciálně rozšířen. Postroj netlačí a neomezuje pohyblivost předních tlapek, chrání klouby před přetížením. Měkký, prodyšný materiál umožňuje průchod vzduchu a zajišťuje pohodlí i v tom největším horku. Jedna spona umožňuje rychlé nasazení a sundání postroje.

     

    • lehkost: postroj je tak lehký, že jej váš mazlíček ani neucítí. To je nepochybná výhoda zejména při dlouhých procházkách, tréninku nebo bláznivé, vyčerpávající zábavě.

     

    • odolnost: postroj je vyroben z materiálu MeshNebula odolným proti roztržení, patentovaný a vyrobený v Itálii za použití nejnovějších technologií. Postroj lze prát v ruce nebo v pračce.

     

    • viditelnost: reflexní lemování zajišťuje dobrou viditelnost při noční procházce nebo špatném počasí

     

    • střih: s ohledem na velikost psa je postroj k dispozici v několika velikostech. Podle tabulky si snadno vyberete správnou velikost pro psa o hmotnosti od 0,8 do 24 kg. Střih vhodný pro psy s podobným průměrem krku a hrudníku. Postroj můžete kombinovat s vodítkem Coralpina, dostupným v mnoha barvách. Vyberte si stejnou barevnou škálu nebo libovolně smíchejte a vytvořte si perfektní sadu.

     

    • Systém Fit&Go: postroj je vybaven unikátním systémem zapínání s regulací, díky kterému budete ovládat psa, který má na procházce tendenci tahat za vodítko. Při volném stání nebo chůzi bez napnutého vodítka postroj pohodlně leží na psovi. Když začne tahat, začne se na zádech vašeho mazlíčka mírně utahovat což mu dává signál, aby změnil své chování. Dva kovové D-kroužky, ke kterým je připevněna karabina vodítka, snižují tlak na přezku postroje a zabraňují náhodnému rozepnutí.

     

    • ekologie: postroj je vyroben z pečlivě testovaných a vybraných materiálů z hlediska vlivu na životní prostředí. Vyhovují nařízení EU REACH (ES) č. 1907/2006 o ochraně zdraví a životního prostředí

     

    • design: kvalitní zpracování, módní barvy, smysl pro detail a provedení v tradici italského designu přitahují pohledy a pozornost

     

     

    Jak o postroj pečovat 
    Umyjte ve vodě s jemným čisticím prostředkem nebo mýdlem a nezapomeňte před sušením co nejvíce vyždímat přebytečnou vodu. Postroj můžete také prát v pračce ( program pro jemné tkaniny ) a umístit jej do speciálního pracího sáčku, aby kovové kování nemělo přímý kontakt s bubnem pračky. Pro vysušení zavěste postroj na větraném místě. U drobných skvrn stačí otřít vlhkým hadříkem. Pamatujte, že pravidelná údržba postroje jej udrží v perfektním stavu po dlouhou dobu.

     

     

    Tip:
    Vhodným postrojem pro kočky je postroj velikosti 1.

     Velikost                 Obvod krku      Obvod hrudníku  Hmotnost psa

    rozmiar_wka-coralpina-cinquetorri_5_1_1_

    CORALPINA
    10 ks
    Nové
    8052990180400