Kartáč pro psy ACTIVET DIAMOND SUPET SOFT extra měkký
    Kartáč pro psy ACTIVET DIAMOND SUPET SOFT extra měkký

    Kartáč pro psy ACTIVET DIAMOND SUPER SOFT extra měkký

    Doručíme do 10 pracovních dnů
    1 189 Kč
    S DPH
    Varianty

     

    ActiVet Diamond je nejnovější verze ikonických kartáčů od tohoto světově proslulého výrobce. Jedna strana kartáče má rovné drátky a druhá strana zahnuté. Díky tomuto řešení se kartáč stává ještě univerzálnějším. Model Diamond má nyní průhledné tělo a byl navíc obohacen třpytkami.

    ActiVet Diamond Super Soft Brush je super měkký kartáč určený pro všechna plemena psů a koček s dlouhou a hedvábnou srstí. Perfektní pro každodenní použití, rozčesání srsti a dokončení požadovaného tvaru. Výborný také pro štěňata a plemena s krátkou srstí, aby posbíral uvolněnou srst. Nepostradatelný v každém profesionálním salonu péče o srst, doporučen pro chovatele a majitele domácích mazlíčků, kteří očekávají maximální výsledky s minimálním úsilím. Tyto jedinečné kartáče vám pomohou pracovat ještě efektivněji a zkrátí váš čas péče o srst až o polovinu. Jeho jedinečná, flexibilní hlava a odpovídající hustota a zakřivený tvar jehel z něj činí ideální nástroj pro každodenní péči o vašeho mazlíčka.

    Použití pružné hlavy snižuje tlak při česání a omezuje tahání a trhání srsti. Jehly jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli, na koncích dokonale vyleštěné a hladké, takže nedráždí jemnou pokožku zvířete. Jednoduché a ergonomické pouzdro z vysoce kvalitního plastu je vodotěsné a má zajímavé barevné schéma, které vyniká nad ostatními nástroji pro péči o zvířata.

     

     

    V nabídce dvě velikosti hlav:

    • šířka 4,5cm: pro malé a střední psy a kočky, stejně jako pro štěňata velkých plemen
    • šířka 9cm: pro psy velkých a obřích plemen

    Kartáč Soft Green je doporučen pro plemena jako např.:

    Afghánský chrt, Bišonek, Čivava, Maltézský psík, Papillon, Pekingský palácová psík, Pomeranian, Toy Pudl, Coton de Tulear, Jorkšírský teriér, Kokršpaněl, Jezevčík dlouhosrstý, Kavalír King Charles Spaniel a dlouhosrsté kočky apod.



    Použití: aby celá pracovní část dokonale přilnula k srsti zvířete - hladce a rovnoměrně kartáčujte srst, zápěstí udržujte uvolněné a v rovné poloze. Netlačte na kartáč příliš silně. 

    ActiVet
    Nové
    5902194236416

    Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

    Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: