Čistící sprej pro oční okolí FLUIDOPET WONDER EYES 75ml
    Čistící sprej pro oční okolí FLUIDOPET WONDER EYES 75ml

    Čistící sprej pro oční okolí FLUIDOPET WONDER EYES 100ml

    Vyprodáno
    379 Kč
    S DPH

     

    Čistící přípravek s koloidním stříbrem je cenný přírodní a antibakteriální sprej, který je skvělý pro hygienu očního okolí psů a koček. Odstraňuje všechny nečistoty jako např. ospalky nebo stopy od slz a zbavuje srst nahromaděných bakterií. Koloidní stříbro se používá po staletí kvůli svým antimikrobiálním vlastnostem. Koloidní stříbro je díky svým neobvyklým dezinfekčním vlastnostem cenným a známým „přírodním antibiotikem“. Zabíjí většinu bakterií. Vhodný pro všechna plemena psů a koček. 

    Přestože je koloidní stříbro jedním z nejsilnějších přírodních antibakteriálních látek, nemá žádné vedlejší účinky. Jeho nemastná receptura dokáže léčit kožní infekce bez podráždění. 100% přírodní, bezpečný a nenahraditelný.




    Použití: naneste např. na odličovací tampon apod., otřete oblast kolem očí a odstraňte nečistoty. Používejte 1-2krát denně.

    FluidoPet je vysoce profesionální kosmetika nejvyšší kvality. Vytvořil ji známý italský groomer a vystavovatel - Mario Cucciolito. Vyrobena v souladu s přírodou, 100% organická a přírodní! Netestována na zvířatech. Neobsahuje parabeny, silikony ani jiné škodlivé látky.

    FLUIDOPET
    Nové
    8054701342237

    Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

    Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: