Čistící sprej pro oční okolí FLUIDOPET WONDER EYES 75ml
    Čistící sprej pro oční okolí FLUIDOPET WONDER EYES 75ml

    Čistící sprej pro oční okolí FLUIDOPET WONDER EYES 100ml

    Není skladem
    379 Kč
    S DPH

     

    Čistící přípravek s koloidním stříbrem je cenný přírodní a antibakteriální sprej, který je skvělý pro hygienu očního okolí psů a koček. Odstraňuje všechny nečistoty jako např. ospalky nebo stopy od slz a zbavuje srst nahromaděných bakterií. Koloidní stříbro se používá po staletí kvůli svým antimikrobiálním vlastnostem. Koloidní stříbro je díky svým neobvyklým dezinfekčním vlastnostem cenným a známým „přírodním antibiotikem“. Zabíjí většinu bakterií. Vhodný pro všechna plemena psů a koček. 

    Přestože je koloidní stříbro jedním z nejsilnějších přírodních antibakteriálních látek, nemá žádné vedlejší účinky. Jeho nemastná receptura dokáže léčit kožní infekce bez podráždění. 100% přírodní, bezpečný a nenahraditelný.




    Použití: naneste např. na odličovací tampon apod., otřete oblast kolem očí a odstraňte nečistoty. Používejte 1-2krát denně.

    FluidoPet je vysoce profesionální kosmetika nejvyšší kvality. Vytvořil ji známý italský groomer a vystavovatel - Mario Cucciolito. Vyrobena v souladu s přírodou, 100% organická a přírodní! Netestována na zvířatech. Neobsahuje parabeny, silikony ani jiné škodlivé látky.

    FLUIDOPET
    Nové
    8054701342237

    Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: