PURE PAWS enzymatický sprej proti zabarvení srsti (Bio-Enzymatic Pretreatment Spray)
    PURE PAWS enzymatický sprej proti zabarvení srsti (Bio-Enzymatic Pretreatment Spray)

    PURE PAWS enzymatický sprej proti zabarvení srsti (Bio-Enzymatic Pretreatment Spray) 473ml

    Skladem - doručíme do 10 pracovních dnů
    1 059 Kč
    S DPH

     

    Profesionální přípravek, který využívá sílu a účinnost biologicky aktivních enzymů  k bezpečnému odstranění odolných skvrn ze zvířecí srsti. Složení kosmetiky ovlivňuje složky skvrny a činí je biologicky odbouratelné. Přípravek čistí srst bez ovlivnění její struktury a bez poškození její přirozené ochranné vrstvy. Pomáhá obnovit přirozenou barvu srsti, redukuje nečistoty a skvrny způsobené jídlem a přirozenými sekrety, jako jsou sliny nebo moč.

    Použití:

    • nastříkejte přímo na srst, nechte působit 5-10 minut, poté psa vykoupejte běžným šamponem. Pro nejlepší efekt můžete nechat přípravek v srsti celou noc před koupáním.
    • Odstraňování skvrn od moči: Skvrny od moči je třeba vždy odstraňovat, dokud jsou ještě vlhké. Pokud je necháte zaschnout, mohou se vysrážet krystaly kyseliny močové, která dráždí kůži, způsobuje tření a vysoušení a trvalé zabarvení srsti.
    • odstranění ostatních skvrn: přípravek nastříkejte přímo na skvrnu, nechte několik minut působit a poté použijte vhodný šampon a kondicionér. V případě velmi odolných skvrn může být použít přípravek několikrát.
    Pure Paws
    10 ks
    Nové
    5902194285834

    Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

    Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: